7 Essentinal ressourcer til små virksomheder

Så du ønsker at starte en virksomhed, men du behøver ikke en masse penge? Start din virksomhed online, og det vil ikke være et problem.
Der er nogle temmelig fantastisk ressourcer, du kan bruge. Nogle af dem du skal betale for, men de er billige og kan få dig i gang hurtigt og nemt.
1. et domæne og webhosting. Hvis du vil have andre til at se dig som en professionel og tage dig alvorligt, skal du investere i dit eget domæne og webhosting.
Købes separat, kan omkostningerne tilføje op meget hurtigt. Her er nogle meget lave omkostninger løsninger til at hjælpe dig med at sætte dit navn på kortet.
Dot Easy–For kun $25 om året, kan du købe dit eget domæne. Webhosting er helt gratis. Selv om denne hosting konto er frataget alle klokker og fløjter som CGI, du stadig få 15MB bannerless hosting gratis, og hvis du bygger minisites, dette er en virkelig billig måde for dig at komme i gang. Købe et domæne en måned, og før du ved af det, du har din egen imperium af produkter angivet for en masse mindre, end hvis du havde købt alt dette særskilt.
Go Daddy–men så vidt jeg ved, de tilbyder domænenavne til den billigste pris på internettet på 6,95 dollar, deres service er rigtig god. Jeg køber alle mine domæner her, og jeg har aldrig haft nogen problemer.
Gratis webhotel–Hvis penge er et reelt problem lige nu, men du stadig ønsker at gøre et godt indtryk, så dette websted kan hjælpe dig med at finde den mest overkommelige webhosting eller selv bannerless hosting, der er gratis.
Husk, du får hvad du betaler for, så til sidst, når du har råd til det, opgradering. Der er nogle gode budget web værter derude som Dot let, men for det meste, du får hvad du betaler for.
2. Web-Site skabelse værktøjer.
Der er nogle fantastiske værktøjer på internettet, du kan bruge til at opbygge dit websted, og de er alle gratis.
Anses for at være den bedste HTML editor online, vil Front siden 2000 give dig hundredvis af scripts, samt en gratis FTP-klient du kan udpakke i mappen og uploade dine filer direkte fra HTML-editoren.
Der er fire forskellige tilstande, herunder begynder og ekspert, så uanset hvilket niveau ved at skabe HTML du er, vil dette gratis editor helt sikkert hjælpe dig.
Du vil finde det her:
Mens du er der, Sørg for at tjekke den frie metatag skaberen, samt nogle af de andre store gratis online værktøjer du finder der.
3. scripts.
Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit websted, vil scripts hjælpe dig gøre dette. Du behøver ikke at være ekspert i installation enten. Du kan hurtigt og nemt lære hvordan du installerer dem. Jeg lærte mig selv fra at læse nogle af de webmastere sites online.
Du har to valg, når det kommer til at installere scripts på dit websted:
Du kan installere dem selv, eller du kan bruge eksternt hostede scripts. Fjernt hostede scripts er stor, når du ikke har en CGI-bin på dit websted.
Dette websted tilbyder gratis scripts:-Scripts omfatter: Autoresponder Script, Fly-In annoncer Script, betalt til at Læs E-mails Script, Safelist Script, Rotator Script, hjemmeside trafik Script. Absolut værd et kig.
To ressourcer, der tilbyder en bred vifte af scripts i forskellige formater er:

Hvis du vil fjernstyre hostede scripts, er de bedste steder jeg har fundet:

4. autosvar. Autosvar vil hjælpe dig på to måder: du kan bruge dem til din Tilmeldingsstatus lister og ezines, og du kan også bruge dem til at følge op med dine kunder.
Med Tilmeldingsstatus lister og ezines, en autoresponder vil spare dig besværet med håndtering abonnere og Afmeld anmodninger, som kan blive meget kedelig efter et stykke tid. Dette vil tillade dig at automatisere den verdslige del for at opbygge et forhold til dine kunder og nyhedsbrev abonnenter, at give dig den troværdighed, du skal gøre salg online.
To steder, der tilbyder gratis autosvar, der er meget pålidelige er:
Bemærk: når du bruger gratis autosvar, ejeren af webstedet vil sende hans/hendes annoncer med dine beskeder. Dette er værdifuldt besked fast ejendom. Det er bedre at betale for dit autosvar, hvis det er muligt, så du kan placere din egen annoncer i sidehoveder og sidefødder i alle dine meddelelser.
5. online værktøjer.
Der er en lang række online værktøjer du kan bruge til at hjælpe dig med din virksomhed, herunder e-mail formatere, nyhedsbrev formatere, salg brev og pressemeddelelse formatere, samt guider til at hjælpe dig med at opbygge dit websted.
Nedenfor er nogle af bedste:
Relevante Inc. –Tilbyder en gratis pressemeddelelse skaberen, samt et salg brev generator.
Gratis Online guider – Dette websted tilbyder alt fra en guide til at hjælpe dig syndikere dit indhold til form skabere og henlægge nede menu skabere. Masser af tips og artikler for.
E-mail Formatter–Træt af at få e-mails med et væld af >>> i dem? Du kan bruge dette websted til at fratage tags ud, samt omformatere din e-mails til enhver bredde. Fantastisk til formatering artikler også.
6. business Software.
Du kan finde tusindvis af dollars i gratis software til at hjælpe dig med at opbygge din virksomhed ved at søge gennem software sites online.
Min favorit er Freeware hjem: du vil finde over 7.000 programmer til sidst tælle her, og de er alle gratis, fuld størrelse versioner af programmet.
To programmer, du ikke ønsker at være uden er:
Open Office–Tidligere Star Office, dette open source program er den bedste konkurrent til Microsoft Office. Du kan bruge det til at gøre alt fra at konvertere dokumenterne til PDF, til tekstbehandling, regneark og præsentationer. Der er også en version til MAC, hvilket gør dette til et must se program, når du ikke har råd til andre dyre programmer.
Banan kontant bøger–Selvom denne enkelt indgang regnskabsprogram accepterer næsten hvilken som helst valuta, hvis du vil bruge regnskabsmetode IRS anbefaler for små virksomheder, denne pæn lille gratis program vil helt sikkert gøre tricket.
7. business uddannelse.
Når du har din virksomhed op og kører, er det en god idé at holde dig ajour med din virksomhed og marketing-viden.
Der er en masse gode måder at gøre dette herunder fora, artiklen mapper, mailing-lister og nyhedsbreve.
Der er også nogle store ressource tunge sites derude, du kan drage fordel af. Nedenfor er tre af mine favoritter:
Min 1st Business–Drives af Ben Botes, du vil finde masser ecourses, seminarer og mere dækker small business, e-handel, markedsføring og andre emner. Du skal oprette en konto, men det er gratis, og absolut værd at se.
Gratis markedsføring ressourcer–Drives af Jimmy D. Brown, en af mine alle time favorit marketingfolk, og helt ærligt, en af bedste, du vil finde lyd, ecourses og andre ressourcer i almindeligt engelsk, der kan lære dig, hvordan markedet online. Jimmy lære ikke blot dig, hvad de skal gøre; Han viser dig hvordan man gør det, og han staver det. Det gør ikke noget hvis du er en fuldstændig nybegynder, eller hvis du har markedsføring for nogle gang. Du vil drage fordel af Jimmys fremragende undervisning.
EBook Bibliotek–Drives af Noel Hynes, dette er den mest omfattende samling af små virksomheder og Internet marketing ebooks på internettet, og de er helt gratis. Du finder også masser af andre eBøger her herunder motiverende, skrivning, og en hel del mere.
Der er masser af gratis ressourcer på internettet for at hjælpe dig med at opbygge din forretning. Tricket er at lære når du skal købe produkter og services til din virksomhed, og når du kan få en freebie, vil gøre jobbet lige så godt og nogle gange bedre.
En hurtig søgning af Alexa, vil hjælpe dig med at finde nogle af bedste.

Indlægs forfatter: super-admin