Container udlejning – Skip Hire – overblik for første timere

Dumpsters (springer i UK) kommer i en række størrelser og figurer; fra 2 cubic yard mini dumpsters til 30 cubic yard skrald roll på roll off dumpsters egnet til butikslokaler.

De grundlæggende builders’ dumpster at folk se på opførelse steder og på bagsiden af lastbiler er 8 cu yds. Dette kan holde op til omkring 10 tonsvis af murbrokker. Selv den mest simple af bygning jobs producerer en utrolig mængde af murbrokker, som du vil vide, hvis du nogensinde har haft en simpel job som en blokerede off skorsten åbnet igen.

Denne type dumpster er almindeligt faldt ned fra bagsiden af en lille lastbil med et par arme, der løfter den dumpster og på lastbilen.

Forskellige dumpster leje virksomheder, i forskellige byer, har forskellige baser for deres afgifter. Nogle afgift pr. uge, andre bare for hver belastning taget væk. Nogle afgift af ton. Selvfølgelig, du skal spørge om selskabets gebyrstruktur når du er booking og arbejde ud af hvilken pakke vil passer til dine behov bedst.

Hvis du ikke kan rumme den dumpster på dit drev eller forhave, du bliver nødt til at give lys og kan få brug for byggetilladelse til at forlade den dumpster på vejen. Finde ud af på forhånd. UDLEJNINGSFIRMAET vil normalt give dig med juridisk minimum lys du har brug for.

Nogle virksomheder har drop-front eller drop-side dumpsters, perfekt hvis du håber at trillebør dit murbrokker direkte ind i din dumpster. Disse dumpsters er stærk efterspørgsel, især i sommeren, så bogen forude. Hvis du kan få, du vil også behovet for at opnå en builder 2 tommer tyk plank at hjulet din barrow op, men det sparer dig alt det arbejde, der er involveret i ophævelse af murbrokker en skovl fuld på et tidspunkt at hovedhøjde.

Indlægs forfatter: super-admin