Hvad du behøver at vide om hjelme

Forældre, der vil give deres meget små børn til at ride en “to-wheeler”, selv om det har uddannelse hjul, skal være sikker på, at de lærer dem reglerne for cykel sikkerhed og insistere på dem iført en hjelm. Men selv en statsmotorvej kan være for travlt til at være sikker for din pendler. Protester brød ud over hele Amerika, så snart Kentucky grand jury’s beslutning om Taylors død blev afsløret så mange – herunder Taylor’s familie – gav udtryk for harme over politiet ikke står over for mord afgifter. Flytningen stoked fornyet harme over Taylors død og håndteringen af sagen med Ben Crump, advokat for Taylor’s familie, siger anklagen om hensynsløs fare ‘giver ikke mening’.

Endelig altid antage chauffører vil gøre de mest vanvittige kørsel flytte tænkelige. Bær farvestrålende tøj, reflekterende materiale og lys, og tag det for givet, at mange bilister stadig ikke vil se dig. Det er let, har et stort antal ventilationskanaler for åndbarhed og vil appellere til de cyklister på udkig efter et unikt produkt, hvilket betyder, at de er lidt af en trendsætter og lidt anderledes. For eksempel, hvis den mest lige rute er en mellemstatlig motorvej, det er ingen vej for en cykel. 1. Kun ét barn på cykel. Heldigvis blev ingen såret eller dræbt i politiets reaktion på Ms Cooper’s hoax.

I alt 13 personer blev anholdt på anklagebænken, herunder ødelæggelse af ejendom, modstand mod anholdelse, manglende spredning og overfald på en politibetjent. Politiet stoppede manden på Stones Corner i hjertet af Brisbane på omkring 10:40 på en nat i september. Queensland mand Mark Joel Healy, 35, angiveligt havde otte kollisioner, mens du kører en lejet SUV i Sydney mellem 9:10 og 11:15 mandag. Manden erklærede sig skyldig i telefonovertrædelse ved Brisbane Magistrates Court, men nægtede enhver viden, han havde begået en forbrydelse. Brug ikke telefonen, mens du kører. Min generelle observation, når ridning min cykel er, at hver gang jeg vender mit hoved eller dagdrøm eller hvad, nogen omkring mig forsøger at få mig dræbt. Ville du gøre noget anderledes næste gang?

Undersøgelse efter undersøgelse har vist, at de, der bærer hjelme lider af meget lavere satser for hoved traumer end dem, der rider deres cykler ubeskyttet. Sikkerhedseksperter er enige om, dog, at hjelme er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for enhver motorcykel entusiast. Parkerede biler er farlige – døre svinger åbne på din vej, fodgængere darting ud – absolut at blive undgået, hvis du kan. Jeg havde en ven, der undgik en ulykke med nogen, der cyklede og talte, men hun styrtede ned og brød noget. Hvis du red fem miles i tyve minutter, kan du starte med den antagelse, at du kunne ride ti miles i fyrre minutter. Så efter temperaturen falder fyrre grader, jeg altid spekulerer på, hvordan de kom hjem.

Bilisten så ud til at køre væk fra gerningsstedet uden at sætte farten ned. Jeg rider en enkelt hastighed Filt med en temmelig stor front ring, der tvinger mig til at stå op en masse. Billedet viste hans lår med en stor sort pil skrevet på det, synes at angive den side af hans krop, høvding cykelhjelm at han havde kirurgi på. Den Juridisk Blonde stjerne, 44, bar en ferie passende strik rød trøje, parret med sorte fritid bukser og hvide tennissko. Den 44-årige tidligere MLB-spiller kiggede ud over buff i en hvid tee og et par nødlidende blå jeans. Klik (til højre) for at hente et par for £ 70,31. 4. Medbring ponchoer eller windbreaker jakker (især den type, du kan folde i en fanny pack eller sted i posen i dine trøjer (Hvis du laver en multi-dages tur, skal du sørge for at have de relevante stativer og pakker.

Indlægs forfatter: super-admin