Passiv indkomst, resterende indkomst eller flere streams af indkomst?

Hvilken en af disse tre synes du det er den vigtigste? Alle af dem! De adskiller sig fra hinanden lidt, men alle af dem er vigtigt og nødvendigt. På denne artikel vil jeg forklare, forskellen og nogle eksempler for dig at forstå, hvordan værdifulde de er.

I. passiv indkomst er at modtage penge, mens du ikke aktivt arbejder på virksomheden. Der er mange måder at gøre dette. Følgende er blot et par eksempler:

1. at egen udlejningsejendomme.

2. at egen leverandør maskiner.

3. at oprette affiliate marketing hjemmesider.

4. at have forskellige investeringer.

5. for at modtage royalties fra kunst og andre intellektuelle egenskaber.

Den gode ting om at modtage passiv indkomst er, at det frigør dig op til at arbejde på andre ventures, mens du tjener penge eller at have det sjovt og slappe af. De alle kræver nogle vedligeholdelse fra din side. De er forskellige fra en traditionel business eller job selv. Du kan blive økonomisk fri og endda rige, hvis du får et par gode kilder til passiv indkomst.

Fangsten er, at den store indsats er på begyndelsen. Du kan have til at arbejde hårdt for at oprette den indledende business eller venture. Når det begynder at tjene penge til dig og alt er sat op, så kan du højst sandsynligt gå slappe af eller holde arbejder på andre venture til yderligere at øge din indkomst.

II. nu, resterende indkomst, hvad er det?

Resterende indkomst er når du gør et forsøg på en gang og du fortjeneste flere gange, undertiden i tusinder og ti tusinder. For eksempel, du skriver en bog engang og du sælge 70.000 eksemplarer til $19 hver. Det kan tage nogle år at sælge så mange eksemplarer, men i løbet af denne tid kan du skrive en anden bog, som fører os til det tredje emne på denne artikel.

Så, Husk, resterende indkomst er at gøre en indsats for en gang og profit flere gange. Du kan finde eksempler på hvordan man gør denne bellow.

1. du skriver en bog eller e-bog og sælge det mange gange.

2. du opretter en musik/softwareoplysninger CD og sælge tusindvis af kopier.

3. du tager 5.000 fotografier og sælge dem som arkivbilleder tilvederlag i mange år.

4. dig foretage en investering engang og gradvis betalinger som med jord og fast ejendom.

5. du sælger online medlemskaber som dem, der tilbydes af dating og hosting websites og så længe klienten forbliver tegnede du holde modtager månedlige betalinger.

III. Endelig flere streams af indkomst.

Når du finder din første strøm af passiv tilbagevendende indtægt skal du springe til den næste lejlighed. Dit mål bør være at have en håndfuld projekter eller virksomheder generere passiv indkomst for dig. Diversificering er nøglen til succes. Du ved aldrig, hvad der kunne ske i morgen. Mest velhavende mennesker kender dette. De forsøger at have forskellige kilder til indtjening.

De investerer, handel, starte nye virksomheder. De er altid på udkig efter nye muligheder. Du skal tænke som rige, hvis du ønsker at blive rig. Når din første strøm af passiv indkomst er at tjene penge for dig, er det en god idé at kigge efter et par andre muligheder.

Når du har flere streams af passiv indkomst, kan du slappe af og arbejde et par timer om dagen for at sikre at alt forløber problemfrit. Ideen er ikke at hoppe fra én virksomhed til den anden uden at binde op noget godt. Arbejde for at oprette din første strøm af passive resterende indkomst, og når det gør betydelige overskud for dig, så gå ud og find en anden og en anden og en anden, indtil du har flere af dem.

Don ’ t overdrive det enten fordi du kan finde dig selv arbejder for meget. Idéen er at have diversificering, således at hvis en af dine ventures undlader du vil stadig have de andre. Don ’ t bekymre dig, når du begynder at tjene penge på denne dit liv vil ændre. Resten af overskuddet vil komme fra dine investeringer. Så, du don ’ t behovet tusind streams af indkomst kun 5 eller 6 kunne være fantastisk. Nogle mennesker håndtere så meget som 12 og de føler sig OK med det.

Afhængigt af hvad du vælger at gøre kan du snart indse, at dette er en af de nemmeste måder at opnå økonomisk frihed og til at blive rig. Rige ved dette og de gør det og du kan gøre det også!

EasyWebRiches © 2006

Indlægs forfatter: super-admin