Sådan lytter du til lydbøger på din computer

Det er nu nemmere end nogensinde at lytte til lydbøger i din fritid. Men alene antallet af måder at gøre dette på kan gøre det vanskeligt at holde trit med dem alle. Der er mange muligheder for lydbøger afhængigt af dine præferencer. Fordelene ved lydbøger online er langt større end dem, der læser dem. Fordi lyde og detaljer lyder mere virkelige, er det meget lettere at forstå betydningen. Det er næsten som om du er lige der med forfatteren i scenen, følelse alt fra historien til de følelser og følelser.

Du kan også afspille lydbøger via iTunes på din iPhone, iPod Touch eller computer. Du kan tage hele din lydbogssamling med dig, uanset hvor du er, når du vil. Du behøver ikke at medbringe kabler eller hovedtelefoner for at lytte til lydbøger på denne måde. Du skal bare bruge ørerne. Dette er sandsynligvis den nemmeste måde at gøre dette på. Mange af de mest populære apps til Android og iOS er allerede tilgængelige på din smartphone.

Den gratis, webbaserede station giver dig adgang til lydbøger og mange andre populære downloads. Hver dag føjes nye historier til stationens hjemmeside. De kan også streames fra lydbøger stationer rundt om i verden. Du kan også få adgang til disse lydbøger via din iTunes-konto.

Librivox Premium er blevet introduceret af Librivox. Det fungerer på samme måde som Librivox Audio Networks gratis “My Fiction”-app. Du kan vælge de lydbøger, du vil lytte til, og derefter synkronisere dine valg til din Librivox-konto. Du kan enten afspille dine gemte valg direkte på din enhed, eller du kan downloade dem til din personlige computer. For at bruge denne funktion skal du registrere dig hos Librivox. Du kan stadig hente lydbøger, du har købt på hørbar og butikken, hvis du allerede har dem.

Lydbøger er oftest lyttet til på computere. De fleste af apps kan bruges sammen med eksisterende software. Selvom din enhed ikke understøtter lydbogsapps, kan der stadig være gode bøger, som du kan lytte til på din enhed. Kalibre, der kan understøtte både indfødte iBooks og den gratis Librivox-software, er nogle af de mest populære lydoptagelsesprogrammer. Uanset om du har en hørbar bog på din computer eller din Kindle vil du være i stand til at finde det gennem din enhed.

Lydbøger ændrer den måde, folk lytter og nyder deres yndlingsbøger på. De vil kun fortsætte med at vinde popularitet. Du bør overveje at downloade disse apps, selvom du ikke bruger dem. Der er mange tilgængelige muligheder, så du er sikker på at finde en, du kan lide. Du kan også lytte til flere lydbøger fra én enhed uden at bekymre dig om, at de er uforenelige. Du skal kunne finde den lydbog, du har brug for, uanset hvilken type den er.

Indlægs forfatter: super-admin