Liner – den perfekte makker

Jeg elsker liner, de er sådan en pæn lille løgnehistorie, der kan bruges til en lang række forskellige forhold. Nogle almindelige måder at bruge en lanyard er at ændre dem til pasindehavere. Der er forskellige tilpasninger du kan anvende på badges såvel som forskellige størrelse tilpasninger herunder indstillingen for landskab.

Ud over størrelser er der forskellige forskellige farver og stilarter, som du kan gå til. Selv den faktiske materiale af lanyard kan variere. I virkeligheden kan du have det lavet af materiale, du vælger så længe det er i grunden.

Liner er brugt i hver enkelt marked du kan nævne, fra rekreative til tung industriel organisationer. Skoler, virksomheder, privatejede selskaber og offentlige enheder er afhængige af liner og ofte tage dem for givet, fordi de er så obskur endnu er der, når vi har brug for det.

Huske alle de gange du scannet du sikkerhed clearance kortet på din vej til arbejde. Jamen det er sikkert fastgjort til en rem er jeg ret? Hvad med når du tager dine børn til softball praksis og virke et spil. Fløjten er ikke flyder i luften af sig selv, er det sandsynligvis cusped omkring din lanyard.

Hvis du kører til arbejde langs motorvejen og behovet for at betale en vejafgift, har du sikkert dine vejafgift pass ringet rundt en lanyard, hvilket gør det virkelig nemt at knalde som du går. Eller hvordan bout en pass for din parkeringsplads? Ja meget handy.

Liner kan afholde alle slags tryksager samt har den faktiske lanyard materiale være brugerdefinerede præget med din forening eller organisationens navn. Dette tillader dig at bære din personlige stolthed af dit arbejde hvor du går!

Hvis du er vært en get sammen eller er deltager i en, vil du sandsynligvis have en lanyard, der bærer et navnetag, der vil gøre det muligt for alle at hilse dig af dit fornavn. Dette skaber en atmosfære af comraderie!

Der er flere måder, du kan bruge en lanyard, såsom at have det hænge rundt om halsen, klippet på eller ved hjælp af en PIN-kode. Lønklasse af badge indehaveren kan også skræddersys til dine behov for at give ekstra beskyttelse og holdbarhed for let ridset objekter såsom din sikkerhedsnøgle, osv.

Indlægs forfatter: super-admin